luni - vineri

9.00  - 18.00

Sambata

9.00  - 12.00

TRANSPORT

Curierat rapid

TELEFON: 0761 367 117                     0338 105 210

Comanda on-line acum!

luni - vineri

9.00  - 18.00

Sambata

9.00  - 12.00

TRANSPORT

Curierat rapid

TELEFON: 0761 367 117                     0338 105 210

Comanda on-line acum!

shopping cart
cart
item - 0.00 Lei

You have no items in your shopping cart.

Subtotal
0.00 Lei

Cum primesc

Firma noastra este producator, importator si distribuitor in Romania.

Toate produsele de pe site sunt in stoc si pot fi vizionate si ridicate de la showroom-ul nostru din Buzau, sau va pot fi livrate la domiciliu prin curierat rapid sau camioane proprii.

Preturile afisate NU includ transportul, acesta se calculeaza ulterior si va va fi comunicat telefonic.  Costul curierului difera in functie de : greutate, volum, valoare, localitatea de destinatie etc.

Comenzile efectuate vineri se livreaza luni sau marti (daca nu ne comunicati in mod expres ca doriti livrarea sambata, si daca serviciul de curierat poate asigura livrarea sambata).

In momentul primirii produselor veti achita contravaloarea lor la agentul de livrare (plata ramburs). Exceptie face situatia in care ati platit in avans , prin virament bancar, produsele- in contul nostru.

Fara efectuarea platii la agentul de livare sau in cont, nu veti putea intra in posesia produselor comandate.

 

Prin "Curier rapid" avem o durata a expedierii de 2 zile lucratoare, cu livrarea produselor la adresa dorita de dumneavoastra.

Este ceea ce se cheama " door to door delivery". In cazul in care nu sunteti gasit la adresa specificata, veti fi sunat de catre firma de curierat pentru a stabili termenul de livrare, din acest motiv este foarte important sa ne furnizati in momentul in care efectuati o comanda un numar de telefon.

In cazul in care nu veti fi gasit la data si ora stabilite de agent pentru livrare, se vor pastra bunurile comandate timp de trei zile lucratoare, interval in care vom incerca sa va contactam din nou pentru a definitiva livrarea. In cazul in care nici in acest interval de timp nu puteti fi gasit, comanda va fi anulata.

Durata expedierii se calculeaza din momentul inregistrarii si confirmarii comenzii. In cazul in care produsul respectiv devine temporar indisponibil, operatorul va va informa despre acest lucru in momentul confirmarii telefonice a comenzii. In aceasta situatie operatorul va va comunica noul termen de livrare. Aveti optiunea de a alege intre a accepta noul termen, a alege un produs similar sau a anula comanda pentru produsul respectiv.

Exista cazuri rare, independente de actiunile noastre, cand durata de expediere prin curier rapid poate depasi 48 de ore.