PLATA PRODUSELOR

Produsele achizitionate online le puteti achita in 3 moduri:

1. Plata la livrare/ ramburs

Comanda se achita reprezentantului firmei de curierat rapid la livrarea coletului. Este ceea ce se cheama si plata ramburs.

2. Transfer bancar (ideal pentru persoanele juridice)

Dupa ce efectuati comanda si cunoasteti suma totala de plata, achitati in contul nostru valoarea produselor. Solicitati reprezentantilor de vanzari factura – o veti primi pe email.

Transferul bancar se va efectua conform facturii primite, originalul facturii fiind prezent in colet. Comanda va fi procesata dupa ce avem confirmarea platii.

3. Plata cu cardul – online.

Toate produsele se livreaza insotite de Factura Fiscala, pe care o gasiti in plicul transparent cu eticheta curierului (sub eticheta). Daca aveti mai multe colete, factura este doar pe unul din colete. In cazul in care ati aruncat ambalajele sau ati pierdut factura, puteti solicita oricand o copie. Orice livrare, indiferent de valoare, este insotita de Factura Fiscala. Daca produsul comandat este un cadou si nu doriti sa fie atasata factura, trebuie sa solicitati in mod expres acest lucru in momentul in care plasati comanda. In acest caz, factura va va fi trimisa doar pe email.

Orice problema legata de integritatea pieselor produselor se semnaleaza INAINTE DE A FI MONTAT / ASAMBLAT la numarul de telefon 0761 367 117 sau scris pe email la vreau@locjoaca.ro. Orice sesizare dupa montaj nu va fi luata in considerare deoarece se presupune ca piesele s-au deteriorat in timpul montajului.

Orice problema legata de integritatea coletelor (ambalaje deterioarate, produs spart etc) se semnaleaza in 48 de ore de la primirea coletelor si OBLIGATORIU se noteaza pe nota de transport (AWB) de fata cu agentul de la curierat ca produsele au fost primite deteriorate. Fara aceasta notificare, orice sesizare nu va fi luata in considerare deoarece se presupune ca ambalajele/produsul au fost deteriorate de catre client in timpul manipularii. Aceste notificari se comunica la numarul de telefon 0761 367 117 sau in scris la email vreau@locjoaca.ro.