COMENZI SI RETURURI

Societatea noastra NU garanteaza disponibilitatea in stoc a produselor afisate, motiv pentru care societatea va avea dreptul de a nu livra in cazul in care anumite produse nu mai apar in oferta furnizorului sau nu mai sunt disponibile din alte motive. Veti fi anuntati telefonic sau prin email in aceste situatii.

Politica de retur conform reglementarilor in vigoare :

  1. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului. De asemenea, in conformitate cu OG 34/2014, Clientul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile calendaristice de la data primirii produsului/produselor, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. In acest caz, cheltuielile directe de returnare a produselor vor cadea, conform legii, in sarcina Clientului.
  2. Clientul se obliga sa notifice in scris printr-un e-mail la adresa comercial @ nicoltex .ro , intentia sa de a returna produsul/produsele achizitionate, in termen de maxim 14 zile calendaristice de la primirea produselor, iar in cel mai scurt timp va primi un e-mail cu instructiuni de returnare. Pentru a fi acceptata returnarea acestea trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate (in ambalaj care sa-i ofere siguranta la transport; produsul/produsele nu trebuie sa fie folosite, zgariate, murdare sau deterioarate , sa nu lipseasca piese sau componente etc ).

Pentru a accesa formularul de retur click aici : Formular Retur. Dupa notificare, clientului ii revine responsabilitatea de a se asigura ca produsele la care a facut referire vor fi returnate in maxim 14 zile calendaristice de la primirea lor, in caz contrar, consideram cererea nefondata/invalida si putem refuza returul.

Cumparatorul poate opta pentru inlocuirea produsului returnat cu un altul disponibil pe stoc, cu valoare egala sau mai mare decat valoarea produsului comandat initial, cheltuielile de livrare fiind suportate de cumparator.

Clientul NU va putea sa returneze produsele achizitionate si/sau nu va pretinde orice alte daune-interese/despagubiri, in urmatoarele situatii:

  • produsele sunt aduse la comanda sau confectionate conform dimensiunilor, modelului sau solicitarilor clientului: complexe de joaca ,alte articole de joaca, saltele, huse, piscine burete, mobilier, tesaturi (se comanda la furnizor si se taie din rola conform dimensiunilor clientului), draperii, metraje, si orice alte produse asimilate termenului la comanda.
  • in cazul inlocuirii produsului achizitionat cu un alt produs sau avand alte specificatii sau de un tip diferit
  • in cazul in care se depaseste termenul de 14 zile calendaristice de la primirea produsului
  • in cazul in care produsul returnat nu este in aceeasi stare in care a fost livrat: este deteriorat sau lovit, gaurit, zgariat , uzat etc , sau lipsesc piese, componente etc.
  • produsul nu mai are ambalajul original in care a fost livrat
  • in cazul in care produsul a fost deja inlocuit anterior cu un alt produs

 

In cazul rambursarii contravalorii produsului, aceasta se va face in cel mult 30 zile calendaristice de la confirmarea returului. Rambursarea se face DOAR in contul dumneavoastra. Nu putem inapoia banii cash. In formularul de retur ce vi se pune la dispozitie, va rugam sa completati contul bancar IBAN.

In cazul inlocuirii produsului cu altul disponibil pe stoc, inlocuirea se va face in conditiile si limitele unei comenzi normale.

In cazul in care Clientul care a returnat un produs ce l-a primit cu defect, si nu dispunem de un produs corespunzator pentru inlocuire, vom oferi clientului contravaloarea produsului.

Contravaloarea serviciilor suplimentare incluzand, dar nelimitandu-se la transportul produselor, achitata de catre client, nu se ramburseaza.

In toate cazurile, cheltuielile de returnare/re-expediere vor fi suportate de catre client, exceptie facand situatia in care ati primit alt produs decat cel comandat de dumneavoastra. In acest caz compania noastra va suporta contravaloarea transportului pentru inlocuirea produsului sau returnarea doar in cazul in care produsul nu mai este disponibil pe stoc.

In cazul in care ati primit alt produs decat cele comandate de dumneavoastra, va rugam sa ne contactati in maxim 48 ore printr-un e-mail la adresa: comercial @ nicoltex .ro

Pentru returnare, trimiteti coletul, bine ambalat, cu orice companie de curierat rapid pe adresa de retur:

Depozit Trufi , Soseaua Spatarului 11 , Buzau -120226, Romania , tel. 0761.367.117

Indiferent de compania de curierat rapid, taxa de transport pentru retur va fi suportata de dumneavoastra.

Retururile expediate cu plata la destinatar nu vor fi acceptate! Orice retur este mai intai verificat la depozit, apoi se returneaza banii.

Persoanele Juridice nu beneficiaza de returul produselor deoarece legislatia in vigoare nu include decat persoanele fizice.

Pentru intrebari sau detalii contactati operatorii Trufi : telefonic: 0761.367.117 , 0770.13.13.64 ( luni-vineri orele 9-17) sau prin email- comercial @ nicoltex .ro

PRETURILE AFISATE NU INCLUD TRANSPORTUL SAU MONTAJUL!

Imaginile sunt cu titlu informativ. Produsul si nuantele pot avea mici diferente fata de imaginea prezentata aici.

Orice problema legata de integritatea pieselor produselor se semnaleaza INAINTE DE A FI MONTAT/ASAMBLAT la numarul de telefon 0761.367.117 sau scris pe email la comercial @ nicoltex . ro in maxim 48 de ore de la primirea coletului. Orice sesizare dupa montaj nu va fi luata in considerare deoarece se presupune ca piesele s-au deteriorat in timpul montajului/manipularii.

Orice problema legata de integritatea coletelor (ambalaje deterioarate, produs spart etc) se semnaleaza in 48 de ore de la primirea coletelor si OBLIGATORIU se noteaza pe nota de transport (AWB) de fata cu agentul de la curierat ca produsele au fost primite deteriorate. Fara aceasta notificare, orice sesizare nu va fi luata in considerare deoarece se presupune ca ambalajele/produsul au fost deteriorate de catre client in timpul manipularii. Aceste notificari se comunica la numarul de telefon 0761.367.117 sau in scris la email comercial @ nicoltex . ro.

 

Informatiile legate de produse (poze,titluri, descrieri, preturi) pot fi alterate fara voia/stiinta noastra din cauza unor erori de software/atacuri cibernetice. In aceste situatii nu suntem responsabili de aceste actiuni si nu vom onora comenzile afectate.